Skip to content Skip to footer
nye_1

Litteratur

Hvad der er skrevet om Kirstineparken

Litteratur

Huse i København og Nordsjælland

Hundrede huse i Hørsholm skrevet af Kris Münster og Bent Røgind og udgivet af Hørsholm Kommune i forbindelse med kommunens 250 års jubilæum i 1989.

Det hedder i omtalen af Kirstineparken: "Bebyggelsen har vakt beundring for sin fine og charmerende udformning af såvel bebyggelsesplan som boliger. Bebyggelsen fremstår som en af de bedste om ikke den bedste rækkehusbebyggelse i Hørsholm."

Kommuneatlas Hørsholm Kommune 2000: Kirstineparken er omtalt under afsnittet Markante bebyggelsesplaner. Bebyggelsen nævnes i forlængelse af bebyggelsen Ved Stampedammen således:
"En anden vellykket bebyggelse er Kirstineparken, tegnet af arkitekterne Jørgen Bo og Vilhelm Wohlert... Bebyggelsen ligger som kædehuse med forskudte boligsektioner. Forskydningerne giver et afvekslende rum mellem husene.

Huse i København og Nordsjælland skrevet af Gitte Just. Kirstineparken er omtalt under overskriften "Samspil mellem menneske og natur" blandt i alt 47 huse og bebyggelser i København og Nordsjælland. Udgivet i 2005 på Aschehougs forlag.

Til toppen